Eindelijk, na een periode van ruim drie jaar, is de Kievitswei klaar. Op 15 september 2021. We hopen op heel veel woonplezier en geluk voor de bewoners!

Na een uitgebreide motivatie en een goed gesprek met de geselecteerde kandidaten, zijn de eerste bewoners van de vijf woningen van de Kievitswei bekend. Vijf jonge moeders en hun (in totaal zes) kinderen. Dit waren hun reacties op de bekendmaking van het nieuws:

Wat ontzettend leuk dat wij gekozen zijn om deel uit te maken van de woongroep Kievitswei. Ik ben blij verrast en wij kunnen niet wachten!

Yes, yes, yes!!! Ik ben hartstikke blij! Dank jullie wel! 

DANK JULLIE WEL! Ik ben onwijs blij dat jullie mij deze kans hebben gegeven, sprakeloos blij ben ik! 

Wat een super leuk nieuws! Heel erg bedankt voor deze kans. Ik kijk er nu al naar uit om met z'n alle te gaan klussen en er wat moois van te maken😁.

Wauw!! Wat geweldig! We kunnen echt niet wachten. Enorm bedankt voor deze kans. Op weg naar een nieuw avontuur en mooie momenten. 

Draag je deze kanjers ook een warm hart toe? Kijk dan even naar de Geef actie hieronder.

De aanmelding voor de verhuur is geopend. Zie verder de pagina Huurder worden.

De Kievitswei is ontsloten. Hovenier Leenheer heeft de tijdelijke verharding aangelegd van het eerste deel van de J.A. Comeniusstraat langs de Kievitswei.

Ondertussen is ook Knol begonnen met het slaan van de heipalen en het storten van de funderingen. 

 

Geef de toekomstige bewoners van de Kievitswei en hun kinderen een droomstart! Doe mee aan onze doneeractie Droomstart. Alle kleine beetjes helpen en betekenen samen veel.

De grond is gepasseerd! Eindelijk kunnen we beginnen met de aanleg van de Kievitswei. Met dank aan het bestuur van de kavelwegvereniging en hovenier Leenheer gaat de aanleg van de bouwweg meteen van start. Daarna worden de funderingen aangelegd. Ondertussen beginnen ze in de fabriek met de bouw van de woningen.