Bouwen in Oosterwold betekent, na de aanmelding, het doorlopen van verschillende stappen:

1. Bijwonen informatiebijeenkomst 

2. Definitieve locatiekeuze

3. Opstellen van het ontwikkelplan

4. Tekenen van de Anterieure overeenkomst

5. Aanvragen van de omgevingsvergunning

6. Koop van de grond

7. Bouw van de woning

8. Oplevering

Het is niet precies te voorspellen hoe lang dit hele traject duurt. Mede omdat het tempo van onder andere de eerste twee stappen wordt bepaald door de gemeente. Dit zal enige tijd duren. De stappen kosten natuurlijk ook tijd. Wat geduld is dus wel op zijn plaats, maar... dan heb je ook wat!

Het Houten Hof is een initiatief binnen Oosterwold. Er is een beperkt aantal woningen beschikbaar en we zijn afhankelijk van inschrijving bij de gemeente. Om in aanmerking te komen is het in ieder geval belangrijk dat:

- je denkt dat je voldoende financiering (hypotheek) kunt krijgen voor de aankoop van de woning en wat geld beschikbaar hebt voor tuinaanleg en de bijdrage aan de kavelwegvereniging;

- je kennis hebt genomen van de kenmerken van Oosterwold en dat die bij je passen;

- je flexibel bent in je planning. Het is nog onduidelijk wanneer de oplevering precies verwacht kan worden. 

Inmiddels zijn we met veel geinteresseerden in gesprek gegaan tijdens informatiebijeenkomsten die we hebben georganiseerd. Je kunt je nog wel aanmelden via onderstaand formulier, voor een plekje op de wachtlijst. Je ontvangt dan voorlopig geen informatie van ons. Alleen als er ruimte ontstaat door uitvallers, nemen we contact op.

Naam (voor- en achternaam)*
Straat en huisnummer*
Plaats*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Verstuur